book online or contact

29 70 81 90

choose language:
danish english

Mini Tour 1 time

Daglig afgang kl. 12:00 & 16:00

TUREN: Du får en virkelig sjov, spændende og udfordrene oplevelse på vores populære 1 times "Mini tur" rundt i København. Turen er en helt speciel city oplevelse, hvor du på den fantastiske Segway mærker byens puls og ser og hører om din hovedstad fra en ny vinkel.

RUTEN: Bl.a. Indre by, Gl.Strand, de små stræder omkring Strøget, Waterfront, Latiner Kvarteret, Gl. Strand, Nyhavn, Den Kgl. Bibliotekshave, Den Sorte Diamant, Skuespilhuset, Kgs. Nytorv  mv.

TURN INKLUDERER: Velkomst, briefing og intro. Personlig instruktion, hjelme, trådløst radiosystem, Segway til hver deltager, øvelse før turstart, moms og selvfølgelig den guidede tur med live speak fra vores gode guider.

Pris pr. person alt inkl. DKK 375,-  

Såfremt i er en virksomhed eller en privat gruppe der ønsker en "lukket gruppe" uden andre deltagere så tilbyder vi dette produkt specifikt til jer. I så fald er i ikke bundet af de faste tider på vores ture og vi kan tilpasse start tidspunkt efter jeres ønsker. Det kræver at i er minimum 8 deltagere eller at i betaler for 8 deltagere. Kontakt os på info@go-segway.dk eller på +45 2970 8190

Vi kan tage op til 78 personer på samme tid men delt i mindre grupper.

Vi garanterer dig for en dejlig og begivenhedsrig tur. Arrangementet varer i alt 1 time – Oplevelsen varer for evigt.

Turene starter og slutter hos os ved Nikolaj Plads 34. Nikolaj Plads ligger lige ved Strøget og mindre end 2 minutter fra Kongens Nytorv. Mød venligst op 15 min. før turstart.


______________________________________________________________________________

 


Searching Availability...

Prisgaranti