book online or contact

29 70 81 90

choose language:
danish english

INFO

 

Hvad er en Segway? 

En Segway er et eldrevet selvbalancerende to-hjulet køretøj. En Segway har indbyggede gyroskoper som gør, at den holder balancen for dig. En Segway fungerer på den måde, at den kører fremad når du læner dig frem - når du læner dig tilbage så bremser din Segway. Du drejer din Segway til venstre eller højre ligesom når du kører på cykel.  Du styrer altså din segway med dine kropsbevægelser - det føltes næsten som at flyve.

Kan alle køre på Segway? 

Ja! Alle får grundig vejledning og optræning på Segway inden en tur. Det tager blot få minutter at blive fortrolig med din Segway og vi starter ikke turen før du føler dig sikker og klar til at køre med os.

Hvor starter turene fra? 

Medmindre andet er aftalt så starter alle vores Segway ture fra Go Segways kontor på Nikolaj Plads 34. Vi ligger centralt ved Strøget, blot 2 minutters gang fra Kongens Nytorv

Er der nogen minimum alder for at køre på Segway?

Vi udbyder forskellige Segway produkter, derfor varierer minimum alderen også.

Guidede Segway ture i København: minimum 10 år

Leje af Segway på Amager Strand: minimum 10 år (8 år hvis ledsaget af en voksen)

Indendørs Segway bane på Nikolaj Plads 34: minimum 8 år.

Hvad tid skal jeg ankomme inden min Segway tur?

Din tur starter præcis på det planlagte tidspunkt. Seneste check-in er 15 minutter før turen starter. Såfremt du kommer for sent kan du ikke deltage i vores Segway tur

Vi ankommer til København med et krydstogt - hvordan er jeres placering i forhold til havnen?

Vores kontor ligger kun 4km fra havnen. Det tager cirka 12-15 minutter fra havnen til vores kontor i en taxa.

Er der en øvre vægtgrænse for at kører Segway?

Max. personvægt på Segway er 125kg.

Er der muligt at booke en privat tur hos jer?

Ja, helt bestemt! Vi kører private ture hvis I er en gruppe på minimum 8 personer (eller betaler for 8 personer)

Bliver turen aflyst i tilfælde af regn?

Nej, vi aflyser ikke ved regnvejr. Skulle det regne lidt så udlåner vi ekstra regntøj til alle

Er det nødvendigt at reservere Segway turen i forvejen?

Vi vil gerne se dig og du er altid velkommen til at komme forbi. Men, vi vil så gerne udgå, at du går forgæves. Derfor anbefaler vi, at du reserverer din Segway i forvejen

Kan jeg aflyse min booking og få pengene tilbage?

Vi refunderer det fulde beløb for alle bookinger, hvis du aflyser senest 14 dage før turen.

Kan jeg ændre min reservation til andre af jeres Segway ture?

Vi tilbyder gratis ombookning til andre tidspunkter / andre dage. Ændring af reservation skal dog altid gøres senest 2 timer før din booking.

Hvilket sprog taler jeres guider?

Vores turen er på dansk eller engelsk. Vores guider er trænet til at snakke langsomt og til at artikulere godt med gæster der ikke har dansk eller engelsk som 1. sprog. Private Segway ture tilbydes på dansk, engelsk, tysk, fransk og spansk.

Kan man køre på Segway hvis man er gravid?

Sikkerheden for både dig og dit ufødte barn er vores førsteprioritet. Derfor er det ikke tilladt at køre Segway tur hvis du er gravid.

Er det muligt at tage billeder i løbet af turen? 

Helt bestemt! Korte pauser i løbet af turen gør det muligt at komme af Segwayen og tage fantastiske billeder af København samt dine venner, familie eller kollegaer.  Vores guider tager meget gerne billeder af dig og din gruppe imens I står på Segway.

Er der nogle retningslinjer i forhold til det tøj man har på?

Kvinder bør undgå sko med høje hæle. Hav behageligt fodtøj og godt med tøj på. I vintersæsonen bør du tage ekstra meget tøj på, da den danske vinter godt kan føltes kold på en Segway.

Hvor mange vil der være i en gruppe på en tur?

Vores ture bliver kørt med grupper på max. 10 personer pr. guide. Dette er både af sikkerhedsmæssige årsager, og for at give en mere personlig oplevelse.

Hvad hvis vi er mere end 10 i vores gruppe?

Hvis i er flere end 10 personer, vil vi af sikkerhedsmæssige årsager, dele jer op i grupper på max. 10. Jeg grupper vil blive optrænet samtidigt og grupperne kører samme ruter. Jeres gruppe vil mødes på de stop vi gør som vi kører gennem København.

Hvordan kan vi høre guidens informationer?

Vores hjelme har et indbygget headset. Via din hjelm vil du kunne høre guiden fortælle spændende vinkler om vores hovedstad når vi kører gennem København.

Hvor tæt ligger den nærmeste togstation? 

Københavns Hovedbanegård ligger ca. 15 minutters gang fra vores kontor. Metrostationen Kongens Nytorv ligger 2 minutters gang fra vores kontor.

Er det muligt at parkere vores bil i nærheden af kontoret?

Det er muligt at parkere på den gade vores kontor ligger på (ved køb af p-billet). Som i de fleste større byer kan det til tider være en udfordring at finde en parkeringsplads.

Kan jeg leje en Segway i København uden en guide? 

I København City udlejer vi ikke Segways uden en guide. Såfremt du ønsker at køre Segway uden guide så henviser vi til vores kontor i Amager Strandpark. Her kan du leje Segway og selv nyde oplevelsen mens du cruiser ned af Strandpromenaden på Amager Strand. Læs mere om dette på www.copenhagensegway.dk.

Bliver turen aflyst i tilfælde af kraftig sne og is? 

I sjældne tilfælde kan der falde kraftig sne. Sneen eller regnvejr i frostvejr kan betyde isglatte veje i månederne december, januar og februar. I det tilfælde at vejene/cykelstierne ikke er blevet ryddet og klar til vores Segways, vil turen blive aflyst. Såfremt vi aflyser jeres tur kan I enten ændre jeres reservation til en anden dag eller få det fulde beløb refunderet.

Jeg organiserer en gruppe-tur. Hvad hvis jeg ikke kender det nøjagtige antal deltagere?

Det kan til tider være en udfordring at være den der planlægger et arrangement for en gruppe. Vi vil gerne hjælpe og tilbyder fleksible vilkår. Derfor tilbyder vi at lave forhåndsreservation til det forventede antal deltagere. 14 dage før turen skal vi bruge det endelige antal deltagere hvorefter der udstedes faktura. Fakturaen skal være betalt senest 10 dage  senere før turen.

Vi er en gruppe der ønsker en privat tur på et specifikt tidspunkt. Er dette muligt? 
Ja, vi tilbyder private ture fra 1 deltager og op til 80 deltagere. Såfremt i er mere end 80 deltagere finder vi også en løsning på det. I bestemmer selv det ønskede starttidspunkt for turen
Laver I private arrangementer ?

Vi har stor erfaring i Segway teambuilding til firmaarrangementer. Der er garanti for store smil og glade ansigter. Vi kommer ligeledes ud med segway til private begivenheder så som fødselsdage, bryllupper, polterabends. Vi kan desuden tilbyde at starte en tur hvilket som helst sted i landet efter ønske. Her sender vi instruktør og op til 80 stk. Segways efter aftale, tid og varighed. Kontakt os for priser.

Kan man købe en Segway og hvad koster den?

En ny Segway koster ca 70.000. Såfremt du ønsker at købe en ny Segway så anbefaler vi vores samarbejdspartner Smartmove.dk 

Sælger i brugte Segway?

 Ja, vi har et antal Segway PT I2 til salg. Maskinerne er 100% i orden og meget velholdte. Prisen er DKK25.000  

Hvad tiltag har i gjort for at skabe sikre og trygge rammer på jeres Segway ture i forbindelse med coronavirussen/COVID19 krisen?

For os har det altid været vigtigt, at vores Segway ture køres på en sikker og forsvarlig måde. Med indtoget af coronavirussen/COVID19 har vi dog iværksat en række yderligere tiltag, som skal gøre det sikrere for os alle at passe godt på hinanden på vores ture.

  • Vi er sammen hver for sig på hver sin Segway
  • Vores ture foregår udendørs i det smukke København
  • Vi holder afstand og er altid kun max. 10 personer i en gruppe
  • Vores udstyr rengøres og afsprittes selvfølgelig efter hver tur


Prisgaranti